Poradňa pediatra

Poradňa pediatra
11,510 otázok

Na problémy súvisiace s rastom, vývojom dieťaťa i chorobami odpovedá MUDr. Marta Špániková, pediatrička.

Poradna uzavretá.

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu. 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

  • pomozte mi prosim newem co mam robit

    , Autor: Registrovaný používateľ

    mala som chALANA ktoreho som milovala hadali sme sa a bolo to medzi nami dost zle a ja som ho vtedy strasne chcela a on mna nie dost mi trvalo kym som sa stoho dostala a zrazu sa moj velmi dobry kamaratspytal ci by som chcela snim chdit povedala som mu ze hej lenze ja som furt este chcela mojho prvyeho kamarata a newedela som pochopit ze ma nechce a matko sa koli mne trapil myslel si ze ho nnechcem a bola som strasne tichaapotom som mu dala koniecon mi nechal casjasompochopila ako ho strasne milujem tak som sa ho to soytala ja on povedal ze nie ale potom mi napisal ze ma chce tak sme s olu chodili a ja som sa moc snazilq oby som nieco nepokazila zacala som sa snim viac rozpravat!!este predtym kym chcel somnou prvy krat chodit tak bolo vsetko v pohodde normalne som sa snim rozpravala alebo potom ked sa ma to spytal tak som sa snim vobec nevedela rozpravat a az do teraz som pri nom ticha a jemu to vadi ....potom raz sme boli spolu sami a normalne som sa s nim rozpravala vyzeralo to vsetko v pohode lenze potm sa ma spytal preco vlastne spolu chodime no a jas som veddela ze uz somnou nechcem byt a potom mi naznacoil ze somnou uz nechce byt mna to velmi mrzelo a este doteraz ho milujem lenze ja pri nom som uplne ina som ticho a ani nieje somnou sranda iba prinom to je tak ja sa nema s nikym problem rozprabvat je somnou haluz ale ako nahle som snim tak vsetko sa zmeni ja nechcem byt prinom taka on nevie aka naozaj som a ja mu to neviem ukazat akokeby ma nieco silne drzalo a neviem sa toho zbavit robim chybu vtom ze mu stale dokazujem ako ho milujem matko je uplne iny clovek ako ostatny on ked my babu tak ju nepodvedie ked sa mu nieco nezda tak sa porozprava a vie velmi pekne diavca prekvapit a velmi si ho vazim ku niomu som necitila nieco tak silne ako ku nemu ja by som strasne chcela aby som mu ukazala aka naozaj som matko je este mali a aj ja a este to nechapeme niektore veci lenze ked mu dam cas a on si uvedome co som mu vlastne vravela ale obavam sa ze matko je pevne rozzhodnuty kazfdy mi vravi ze ho mam nechat kym to pochopy lenze na mata sa neda len tak nechat mam pocit ze uz nemam unho ani sancu aj keby som mu dala cas prosim vas pomozte mi newem co mam robit aby ma zase chcel a aby to medzi nami fungovalo

    Odpovedá: MUDr. Marta Špániková

    dobrý deň,

    môj zdroj informácii ste jedine vy v tomto vašom prípade. a váš pohľad. ak je Maťko taký úžasný a stojí za to o neho bojovať, tak bojujte. to čo by mohlo na neho zabrať je to že ho trochu poznáte. tak to skúste. viete, že v minulosti fungovalo odmietnutie a potom fungoval aj nátlak. fungovalo, aby ste sa s ním rozprávali a aby ste boli sama sebou. toto všetko môžete znovu využiť. ak nebude chcieť sa znova zapojiť, aspoň to bude jasné. veď čo iné ako láska má šancu otvoriť dvere? a potom, ked ho máte naozaj rada, možno budete aj schopná prijať, ked už nebude chcieť s vami byť. pri akejkoľvek stratégii sa treba pripraviť aj na túto eventualitu. a potom to risknúť. a potom ísť ďalej.

    niekedy je trocha ilúzia, že existujú návody ako niekoho získať pevne späť alebo ho presvedčiť. všetky podľa mňa fungujú tak na 50%. to znamená, že môžu zafungovať a nemusia. ale asi to stojí za pokus.

    prajem veľa zdaru

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: