Poradňa pediatra

Poradňa pediatra
11,510 otázok

Na problémy súvisiace s rastom, vývojom dieťaťa i chorobami odpovedá MUDr. Marta Špániková, pediatrička.

Poradna uzavretá.

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu. 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

  • vztah

    , Autor: Registrovaný používateľ

    dobry den prajem.mam 29 rokov,mam 2 deti,zijem vo svajciarsku,nedokazem si najst vhodneho partnera pre seba.mam za sebou viacero vztahov(pravu lasku uz som stretla no je tomu koniec).neviem ci dokazem este vobec lubit nejakeho muza.stale to skoncim bud ja alebo on.ako by som hladala toho praveho ktory ani neexistuje.dala som sa dokopy so synom svojho svagra-svajciara.je odo mna o 8 rokov mladsi.viem ze to vlastne nema zmysel on si este musi zbierat skusenosti so zenami atd.povedala som mu to no on tvrdi ze jeho skusenosti mu stacia a ze on chce byt stastny.ale ked oni su taki ini..chladni,miluju na ini sposob ako my.prekaza mi to.mam ho nechat a hladat dalej?

    Odpovedá: MUDr. Marta Špániková

    dobrý večer, Maria,

    iste, ste v inej krajine. ved je to vlastne strašné šťasite že ste stretla niekoho kto vás ľúbi takú aká ste. ale ak jeho city neopätujete, nevadí. určite to nie je v tom, že je "iný" ako "my". je to hlavne v tom, že k nemu necíte to čo by ste si predstavovali.

    nemusíte mať predsudky voči jeho veku, vek nie je rozhodujúci. niektorí ľudia sú veľmi zrelí už vo svojich 20. nezhadzujte ho za to. chladni? španieli o nás slovákoch hovoria že sme chladní. a je to celé o nadstavení vnímania, takého naozaj hlbokého. o spoznávaní hodnôt. o iskre. o pohode. o pohodlí...a x iných veciach.

    veľmi priama otázka tá na záver, čo ja viem? na ľudské vzťahy neexistuje patent. ale ak mám priamo poradiť, čo má aj svoje úskalia (napr, že sa proti tomu budete búriť, či sa vám nemusí zdať dosť dobrá rada a pod...) by som povedala, že dajte tomu šancu a ak vás má stretnúť čosi "lepšie", tak stretne. presne tak ako vás to "lepšie" môže stretnúť s ním.

    prajem veľa zdaru

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: