Poradňa pediatra

Poradňa pediatra
11,510 otázok

Na problémy súvisiace s rastom, vývojom dieťaťa i chorobami odpovedá MUDr. Marta Špániková, pediatrička.

Poradna uzavretá.

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu. 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

  • výtok

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať na Váš názor na môj problém. Som štyri mesiace po pôrode a posledné dva mesiace mávam neprijemný výtok z pošvy.Bola som dosť zašívaná lebo som sa pri pôrode veľmi potrhala. Keď som bola na vyšetrenia po pôrode a šestonedelí tak všetko bolo v poriadku.Výtok som nemala až taký silný. No teraz je to dosť nepríjemne pretože musím neustále nosiť vložky alebo intimky. S manželom spolu pohlavne žijeme. Pri pohlavnom styku ma nič nebolí ale po ňom sa mi na vložke objaví ružový výtok. Predpokladám,že to je ešte z toho , že som pozašívaná. No potom mám silné výtoky hnedo bielej farby niekedy aj zapácha až do menštruácie a aj po nej. Môžem mať nejaký zápal alebo nejakú chorobu??? Vďaka za radu.

    Odpovedá: MUDr. Marta Špániková

    Dobrý deň,
    zrejme je to infekcia, ale nevyzerá to na mykózu, potrebné je vyšetrenie a liečba podľa nálezu.

Podobné otázky

  • Menštruácia

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň...mám 14 rokov a ešte nemám menštruáciu,biely výtok mám už asi 1,5 roka a bojím sa že menštruáciu nedostanem...Myslíte že je normálne že ju ešte nemám?

    Odpovedá: MUDr. Marta Špániková

    Menses by sa mal dostaviť do 15teho roku veku. Je potrebné sledovať, či nemávaš raz mesačne bolesti v podpbrušku, ktoré by sa mohi stupňovať, alebo dokonca pretrvávať. V takom prípade alebo ak sa menses nedostaví do 15tych narodenín je potrebné konzultovať lekára. Tiež je vhdoné vedieť, kedy začala mať menses mama.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: