Poradňa pediatra

Poradňa pediatra
11,510 otázok

Na problémy súvisiace s rastom, vývojom dieťaťa i chorobami odpovedá MUDr. Marta Špániková, pediatrička.

Poradna uzavretá.

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu. 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

  • Nespoznani

    , Autor: Registrovaný používateľ

    dobry den chcela by som sa poradit vydala som sa este nie sme spolu dlho. Manzel pochadza od mojho bydliska 200km myslim moc dobre sme sa nespoznali. Pred svadbou som si vysnivala pekne manzelstvo spraval sa ku mne pekne po svadbe hned sa vsetko zmenilo ukazal sa aky je skutocnosti rad pouziva oplzle reci rad ma ponizuje. Ja sa takemuto zivotu nedokazem prisposobit myslim tymto sa vztah velmi narusuje a ja uz ani neviem ci ho mam rada. Slubuje mi ze sa zmeni ale to len tak na chvilu co dodrzi.Cakame babo a ja uvazujem odist od neho nechcem aby aj moje dieta trpelo pri nom pri jeho komunikacii. Poradte mi co mam robit . dakujem

    Odpovedá: MUDr. Marta Špániková

    Dobrý deň Ruženka
    vo vašej situácii by bolo dobré, keby ste si vo svojom okolí (i keď je momentálne vzdialené 200km) pohľadala oporu a podporu, hovorila s ľuďmi ktorí vás majú radi o vašej situácii a spolu s nimi hľada riešenie a skúmala možnosti, ktoré máte.
    Niekedy sa stane že počas chodenia s partnerom sa obaja snažia, predstavujú svoje lepšie "ja" a po svadbe, kedy je už partner "istý" sa snažiť prestanú, niekedy dokonca akoby to bol úplne iný človek.
    Ak máte možnosť, tak vyhľadajte i terapeuta, s ktorým by ste si mohla presne prejsť vašimi možnosťami a situáciou a rozhodnúť sa čo a ako ďalej. Želám veľa šťastia.

Podobné otázky

  • Nádcha

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý večer pani doktorka mam 1a pol rocneho synceka.. prvý krat mi dostal natku .. uz dnes vecer mal teplotu 37,4 a cez den 37,7 tak som sa rozhodla ist na pohotovost ak sa mu chytilo stoho hrdielko.. Na pohotovosti mi dali antibiotika PENBENE... dosli sme domov. vyspal sa a zrazu nema ani pelotu ani soplik nic je culi na nespoznanie ... a teraz neviem ci mu mam davat tie natibiotika.. nechcem mu zatazovat zbytocne zaludok tak vas poprosim o radu...:(dakujem velmi pekne...

    Odpovedá: MUDr. Marta Špániková

    Ak ste antibiotika začali dávat, pokračujte v nich celých desat dní. AK ste antibiotika ešte nezačali dávat, tak ich ani nedávajte, najneskor do dovch dní navštíbte vášho lekára pre skontrolovanie stavu.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: