Poradňa pediatra

Poradňa pediatra
11,510 otázok

Na problémy súvisiace s rastom, vývojom dieťaťa i chorobami odpovedá MUDr. Marta Špániková, pediatrička.

Poradna uzavretá.

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu. 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

  • stitma zlaza

    , Autor: Registrovaný používateľ

    dobry den moje meno je Sona mam len18,snad to nevadí:)ani neviem ze ci mi budeute vediet poradit ak ste psychologicka ale na internete nemozem nejako inak zohnat svoje potrebne informacie ktore by som chcela vediet,pls
    Nedavno osm bola na operacii stitnej zlazy,zobrali mi ju celu,som v období kedy cakam na vysledky z histologie a uz priberam,lekar ma oboznamil ze z nedostatkov hormonov kedze stit.zlazu uz nemam opuchnem mozno i priberiem moja mamina pribrala az 14 kíl po tejto operacii!! ja sa velmi bojím ze priberiem preto sa snazím "neprežierat"pardon za výraz,lebo aj tak by som chcela schudnut lebo tata vaha mi nevyhovuje cítim sa zle,dufam ze po histologii a nasadení liecby hormonov sa mi stav upraví a ze s ami zlepsí teda aj moj metabolizmus no neviem o tom vela preto prosím o radu a viac informacii,prípadne ak mi neviete odpovedat tak apson nejaku www stranku kde mi moze odpovedat nejkay lekar,endokrinolog,budem vám veeelmi vdacna,dakujeeeeem vopred:)

    Odpovedá: MUDr. Marta Špániková

    Dobrý deň,

    Fakt vám neviem pomôcť, v tejto problematike sa neorientujem. Ale čosi ma napadlo, skúsim to s vami sdielať, pre inšpiráciu. Odporúčam vyspovedať vašeho ošetrujúceho lekára. Napíšte si zoznam otázok. Kľudne ich spisujte aj niekoľko dní a ked pôjdete na kontrolu, vyberte si ho a takto budete mať možnosť všetko s ním odkonzultovať. Zároveň máte v tejto situácii podľa mňa nárok vyhľadať odborníka z radov endokrinológov a ísť sa poradiť. Na www stránky je asi fakt lepšie pýtať sa ich alebo v lekárni.

    Je fajn mať vo vašej situácii hlavne sama so sebou trpezlivosť a mať sa rada. Ste teraz v ťažkom období a klásť na seba nároky typu, akože hneď schudnúť a pod., sa mi zdá akoby príliš skoro. Doprajte sama sebe liečenie, vnímajte svoje telo, to ako sa cítite a ako sa mení váš život. Je to súčasť toho, čo sa vám deje. Aj návrat k pôvodnému životu aj pochopenie zmeny, ktorá sa vám udiala a jej zahrnutie do ďalšieho života sú dve časti dôležité pre váš ďalší život.

    Prajem veľa zdaru

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: