Poradňa pediatra

Poradňa pediatra
11,510 otázok

Na problémy súvisiace s rastom, vývojom dieťaťa i chorobami odpovedá MUDr. Marta Špániková, pediatrička.

Poradna uzavretá.

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu. 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

  • nevera a depresia

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Môj život sa zmenil na niečo príšerné!Pripadá mi to ako zlý sen.S manželom sme sa nikdy za 20 rokov trvania manželstva vážne nepohádali.On sa venoval svojmu športu,ja som sa obetovala pre deti a rodinu,vedenie domácnosti.Deti su už väčšie a prišla manželova päľdesiatka a s ňou bomba do nášho vzťahu.Choroba rodičov manžela, manželove myšlienky na samovraždu, vznik jeho impotencie zrejme vplyvom týchto udalostí a do toho ešte jeho zamilovanie sa do asi o 14 rokov mladšej ženy, teda vznik nevery.Manžel hovorí, že rozviesť sa nechce,že tato žena aj tak o pár mesiacov odíde, lebo je cudzinka a my vsetci doma budeme aj ďalej fungovať ako rodina.On s ňou len chodí športovať a občas služobne von mimo mesta pracovať.Vraj mu to mám tolerovať.Táto žena pravdepodobne o jeho impotencii nevie.Ako vy vidíte celú túto situáciu, lebo ja to nezvládam a neviem čo mám robiť. Ada
    Verím, že moja emailova adresa nebude zverejnena

    Odpovedá: MUDr. Marta Špániková

    Dobrý deň, Ada,

    nie, mailové adresy nebývajú zverejnené.

    no, je to na vás, či budete manželovi tolerovať toto jeho priateľstvo. pokiaľ je to priateľstvo, môžete byť pokojná. pokiaľ máte pocit, že v tom hľadá niečo viac, rozprávajte sa s ním aj o tom, čo v tom vzťahu nachádza. zrejme to bude niečo, čo by potreboval celkovo vo svojom živote zažívať viac. je to ocenenie? je to dobrá nálada? je to nejaký duch dobrodružstva?

    lieči sa manžel na impotenciu? je kľudne možné, že ak spolu niečo majú, tak pri nej impotentný nie je. pochopila som to správne? mohlo by to tak byť? ak sa nelieči a nič s tým nerobí, skúste ho inšpirovať aby robil. ste ešte mladí na to, aby ste si odpierali sex v párovom spolužití. a nie je to len otázka vašej tolerancie, ale aj jeho zodpovednosti voči vám a spoločnému životu. nezabudnite, že z neuspokojivého vzťahu môžete aj vy odísť. nehovorím, že máte, ale to že si uvedomte že rovnakú dávku slobody akú manžel dopriava sebe, máte v konečnom dôsledku aj vy. tak mu to s láskou pripomeňte.

    prajem veľa zdaru

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: