Poradňa pediatra

Poradňa pediatra
11,510 otázok

Na problémy súvisiace s rastom, vývojom dieťaťa i chorobami odpovedá MUDr. Marta Špániková, pediatrička.

Poradna uzavretá.

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu. 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

  • Ako sa s tym vysporiadat

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den prajem, mam taky jeden problem sa vysporiadat s touto situaciu...pocas nasho 2 rocneho vztahu mi priatel povedal, ze ho jeho podareni kamarati este predtym ako sme sa zoznamili dotiahli do erotickeho salonu, no vtedy mi priatel tvrdil ze tam nic neriesil len pil nealko lebo bol sofer, no vcera mi priznal, ze tesne predtym ako sme sa zoznamili bol v tom erotickom salone a poriesil tam nejaku prostitutku..resp. ze toto sa mu stalo v minulosti 2 x .a to mi pritom cele dva roky co sme spolu tvrdil, ze on nie je ako jeho kamarati, a ze by to nikdy nedokazal urobit...teraz som z toho uplne sklamana, hlavne z toho ze mi cely ten cas klamal do oci, sklamana som z toho ze mam teraz pocit, ze neviem vlastne s kym som to zila a pod...priatel na to reagoval tak, ze mi povedal, ze po tom druhom raze si uvedomil ze je to blbost, ze si jednoducho o tom celom spravil svoj obraz a ked ho tam znova kamarati volali, tak uz tam nesiel...viem ze toto bola jeho minulost, ale ako sa mam na to povzniest aby som na to nemyslela..

    Odpovedá: MUDr. Marta Špániková

    Dobrý deň Lucia,
    máte pravdu, je to minulosť vášho priateľa. A tú nik nezmení, ani vy, ani on, i keď by ste to možno obaja chceli.
    Je zrejmé, že ste s vašim priateľom počas doterajšieho vzťahu navzájom veľa zdieľali - a patrili sem i otázky sexuality, morálky, etiky, pre vás oboch prípustných a neprípustných vecí. Váš priateľ spolu so svojimi kamarátmi experimentovali, tak ako to mladí ľudia často robia.
    Verím že ste sklamaná, skúste však dôverovať svojmu inštinktu, ktový vás sprevádzal celé dva roky vášho vzťahu - a ruku na srdce, ako by ste sa zachovala keby vám bol úprimne na začiatku vzťahu povedal o svojom zážitku? Predpokladám že by vás to bolo výrazne ovplyvnilo a vytvorilo tak predstavu, že je nemravný, zhýralý a ktovie čo ešte. Takto ste mala možnosť za dva roky zistiť aký naozaj je. Držím vám i vášmu inštinktu päste.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: