Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,259 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • dojcenie a uzivanie vitaminov

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den prajem.Mam 8 mesacneho synceka, ktoreho kojim uz len v noci,niekedy je to 2x za noc a niekedy 5 krat..To mi vsak problem nerobi,mna by zaujimalo ,ci mozem pri takejto frekvenci kojenia uzivat pripravok biocell-obsahuje kyselinu hyaluronovu(iba),jedna tobolka ma 70 mg tejto kys...pred otehotnenim som tento pripravok uzivala jednak kvoli ekzemu na tvari a tiez problemom s klbami .Teraz sa oba tieto problemy velmi zhorsili..Chcela by som postupne synceka odstavit aj od nocneho kojenia ,len neviem ako na to..mozem napriek tomu tento pripravok uzivat? Dakujem za odpoved a prajem krasny den.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobry den, tento pripravok by nemal byt problemom pri dojceni. Viem Vam vsak na Vase problemy odporucit este lepsie pripravky, ktore by mali pomoct bez rizikoveho vplyvu na dojcene dietatko. Su to probiotika Probiofix a vyrobok Colafit urceny na klby. Pravidelne uzivanie urcite zlepsi vas zdravotny stav. Najlacnejsie ich kupite cez www.mojalekaren.sk Krasne velkonocne sviatocne dni! S pozdravom Jana W.