Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,275 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • slane materske mlieko

    , Autor: didus

    Dobry den pani doktorka.moju 14 mesacnu dceru som pred tyzdnom,t.j.11.1.odstavila,napodiv jej dojcenie nechyba.asi po 3,4 dnoch som zistila,ze moje materske mlieko ma slanu chut a pretrvava to az doteraz.tak ma napadlo,ci dojcenie mala neodmietala preto.preco ma slanu chut?potravou to pravdepodobne nebude,stravujem sa tak ako doteraz.znamenavta slana chut nieco?dakujem za odpoved.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobry den, slana chut mlieka znamena, ze sa mliecko zacina stracat. Pred tyzdnom chut mliecka este slana byt nemusela. Vobec sa tym netrapte, ze dcerka sa uz nekoji. Je to len prirodzeny jav, ze sa dieta v tomto veku rozhodne odstavit. Znamena to, ze uz dozrelo a citi sa dostatocne silne na to, aby dokazalo zit bez materskeho mlieka. neznamena to vsak, ze Vas dcera prestala mat rada alebo ze by Vas viac nepotrebovala. Prave naopak, ale zmeni sa forma akou od Vas pomoc a ochranu bude ocakavat. Teste sa z jej pokrokov. Krasny a pohodovy tyzden! S pozdravom Jana W.