Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,312 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Poďakovanie

    , Autor: katalinka83

    Pred pár dňami som vás žiadala o pomoc pri komunikácii s mojou sestrou. Vaša odpoveď mi veľmi pomohla a už za tých pár dní sa veľa zmenilo.Uvedomila som si, že ja som jej to ešte aj sťažovala a ona bola opustená.Zmenila som svoj postoj, ospravedlnila sa jej a budem sa snažiť robiť všetko tak, aby cítila, že nie je sama.Zdá sa, že ju to potešilo.
    Veľmi Vám ďakujem a prajem, aby ste veľa ľuďom bola taká nápomocná ako mne.
    S pozdravom Katka.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň Katka,
    ste vnímavý otvorený človek, vaša sestra má šťastie že vás má. A ďakujem za príjemnú spätnú väzbu. Želám vám všetko dobré.

Podobné otázky

  • Poďakovanie

    , Autor: odbornik6

    Dobrý deň,
    pani doktorka chcem sa Vám veľmi pekne po´dakovať za rady, o ktoré som sa v priebehu mesiaca (myslím, že január) zaujímala ohľadom preventívky a vyšetrení na mykoplazmy.... Aj na základe Vašej rady a rovnako aj na základe Vašich skúseností pri liečbe neplodnosti sa mi,resp. nám s manželom, po roku snaženia podarilo otehotnieť. Verím, že má na tom zásluhu aj užívanie Inofolicu 2xdenne, ako ste na tejto stránke radili mnohým pacientkam.
    Som v 8. týždni tehotenstva a aj keď beriem duphastom, verím, že bábatko bude v poriadku.
    Ešte raz veľmi pekne ďakujem.
    Lele

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň,
    ďakujem pekne, kiež by takýchto správ bolo čo najviac, držím palce nech to ide takto dobre celé tehotenstvo a porodíte bezproblémov krásne zdravé dieťatko.