Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,104 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • som bisexual?

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry vecer,
    mam taky problem uz prakticky od mlada, neviem ci som BI..v skole sa mi pacili dievcata ale vzdy ma pritahovali aj starsi muzi. Moji rozvesnici alebo trosku starsi nikdy. Vzdy len zreli a starsi muzi cca od 45 - 55 r. a to ma pritahovali v neskorsom veku aj sexualne. V praci mam jedneho kolegu, ktory ma cez 50 rokov a je zenaty, travim s nim cas aj mimo prace a pritahuje ma aj sexualne. Je to zvlastne,ale nejak som sa ho odvazil dotykat pocas rozhovoru aj tak dlhsie a to za kolenu,stehno a podobne.....No a na moje udivenie, sa ani nepohol a ani brvou nemrkol ked som sa ho obcas dotkol aj brcha,ci uz rozkroku,ale len letmo, pocas rozhovorov Neviem ako to mam brat. Viete mi poradit,ci ma aj on bisexualne sklony??..ja tym padom asi ano tipujem...ci?
    dakujem, M.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň Marek,
    ak ste si nie istý sexuálnou orientáciou vášho kolegu po dotykoch na intímnych miestach, ktoré zniesol bez akýkoľvek komentárov, je už pravdepodobne čas túto tému medzi vami priamo osloviť - on jediný vám môže dať odpovede, ktoré vám pomôžu sa vo veci zorientovať a hlavne budete vedieť, čo sa medzi vami dvoma presne deje. Držím päste.