Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,275 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Problem so spravanim

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den, prajem. Chcem vas poprosit o radu, mam 5.rocneho syna, ktory sa narodil predcasne v 29.tyzdni je zdravy az na to ze je hyperaktivny, neobsedi pri jednej cinnosti, nepocuva vobec na nic co mu poviem. a posledne mame problem socialneho typu hocikedy sa zakaka(sprepacenim za vyraz) a nic mi nepovie chodi taky. napr. minule sa mu to stalo pri kupani, ani na mna nezakrical ako mal vo zvyku a este k tomu to nahadzal do umyvadla a ked som sa ho spytala co to urobil zacal sa mi smiat do tvare. Prosim poradte mi co mam robit, uz som uvazovala nad psychologickou ale na neurologii nam povedali ze je uplne normalne dieta, ze nemame po co tam ist, ale ja uz naozaj neviem ako na neho. Co mam robit, uz som zufala.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Hyperaktívne dieťa potrebuje trochu odbornej starostlivosti navyše, prípadne často dospelí, ktorí sa oň starajú, potrebujú opakovanú psychologickú podporu, aby náročnú výchovu hyperaktívneho dieťaťa zvládali. Pokojne teda vyhľadajte poradňu alebo psychologické pracovisko, kde sa zaoberajú aj deťmi a požiadajte o konzultáciu alebo starostlivosť.