Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,096 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • moj priatel a ja????

    , Autor: Registrovaný používateľ

    dobry den.mam taky problem...s priatelom sme uz spolu 2roky a mame spolu 5 mesacneho synceka sme normalna rodinka len s priatelom mame teraz taky vacsi problem nooooo ani neviem ci s priatelom alebo sama so sebou....ked sa narobil maly este sme byvali pri jeho rodicoch tam vsetko bolo ok a uz dva mesiace byvame sami traja a tu zacal ten problem stale ked je doma musime sa pohadat a to len koli uplnym hlupostiam a uz som stratila aj chut na sex....neviem co je so mnou uz sa ani neusmievam niekedy z nicoho nic zacnem plakat...uz sa neviem zdoverit svojmu partnerovy so svojimy problemamy radcej ich dusim v sebe alebo ich so mna musi tahat ako z chlpatej deky niekedy som nemala problem sa s nim porozpravat...co mam robit?lubim ho a aj on mna a nechcem ho stratit urcite sa to da nejako vyriesit
    dufam ze mi s tym nejako poradite..dakujem

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    dobrý večer,

    ste novopečená mamina, ako sa s tým máte? ako to celé zvládate? máte dosť podpory a pomoci? nevadí vám na tom niečo? čo vám k tomu celému terajšiemu životu chýba?

    zodpovedať si tieto otázky by mohlo pomôcť porozmýšľať o tom čo vám bráni byť otvorená k partnerovi. nezostávajte na povrchu, zistite čo je vo vás, čo sa pre vás mení a čím žijete. možno máte nejaké výhrady sama voči sebe?

    a chuť na sex? nedajte si ju vziať. aj malá chuť na sex stačí na to aby ste to mali, pomáha to vzťahu...

    a namiesto hádok, kým teda neprídete na to o čo vám ide, si nájdite iné odreagovanie sa. a možno by nebolo odveci to prebrať s terapuetkou a trochu to skúsiť ošetriť, pomôže to hlavne vám a sprostredkovanie celej vašej rodine. lebo ak sa v tom budete sama riešiť, nemusí to vždy byť dostatočne podporné.

    prajem veľa zdaru