Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,275 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Starsi muzi

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den,mam 14 rokov a mam jeden problem.Pritahuju ma starsi muzi po 30tke.preco je to tak ze prave starsi muzi ?? Poradte mí prosim vas co mam robit..Vopred Dakujem

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Ahoj Bublinka
    no vekové rozdiely bývajú v partnerstvách rôzne, aj v rôznom garde, a každý extrém so sebou vždy nesie svoje špecifiká. Ste vo veku, ktorý je charakteristický mnohými zmenami, neistotami, novinkami, s ktorými je potrebné sa vyrovnať. Viac ako 15 ročný vekový rozdiel je i pre zrelých partnerov významným aspektom ich vzťahu, ktorý je potrebné zvážiť a urobiť rozhodnutie.
    Ako vy prežívate svoje dospievanie? Ako prijímate zmeny, ktoré sa dejú s vašim telom, s vašimi záľubami, s vašim prežívaním a snami? Ako vyzerajú vaše vzťahy s rovesníkmi? A čo vás priťahuje na podstatne starších mužoch?
    Napadá ma aj otázka ohľadne vášho vzťahu s vašim otcom - či je prítomný vo vašom živote, a či je tu pre vás vtedy, keď ho potrebujete.
    S tridsiatnikom môžete zažiť množstvo úžasných vecí, ale také tie krásne bláznivé veci, ktoré robia násťroční, tie nie.
    Skúste sa nesiliť do toho, aby ste to hneď a zaraz mala inak s mužmi, doprajte si čas, načúvajte samej sebe a myslím že postupne vám jasne vyjde odpoveď na vašu otázku.
    Držím vám päste.