Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,279 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Staci mu 5min?

    , Autor: mon252

    Dobry den,
    mam 11 tyzdnoveho chlapceka. Presne ked sme zacali 3.mesiac zacal maly horsie pit,prisaje sa,cuca asi minutku odtiahne sa a toto sa opakuje dookola. Pripadne pije strasne hltavo 5-7min a potom sa odtiahne,mliecko mu steka az po brade. Takto pije len cez den. V noci pije pekne pomalicky. Je mozne ze mu taketo kratke kojenie staci?Lebo po kojeni je spokojny,usmieva sa,ma dost pocikanych plienok a aj kaka normalne a pribera.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobry den, podla Vaseho popisu je syncek uplne spokojny a nic nenasvedcuje, ze by mal problem s kojenim. Je to normalne, ze dietatko cez den, ked ma viac podnetov z okolia a je pri plnom vedomi pije inak ako vecer v polospanku. Nemusite sa teda obavat,ze by jeho prerusovane a rychle kojenie cez den mohlo znamenat problem. Ak by to zacal byt problem, spoznate to na jeho nekludnom a podrazdenom spravani, pripadne bude plakat. Prajem Vam vela pohody a zdravia! S pozdravom Jana W.