Poradňa dojčenia a výživy

Poradňa dojčenia a výživy
6,502 otázok

Na všetky vaše otázky týkajúce sa dojčenia a výživy detí odpovedá pediatrička MUDr. Marta Špániková.

Poradna uzavretá.

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu. 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

  • SMS

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň, chcela by som sa s Vami poradiť.Mám 36 rokov a 16 ročný vzťah o ktorom som si myslela,že je najkrajší a najideálnejší.Žijeme bez svadby.Až pred mesiacom som náhodou prečitala sms v priateľovom terlefóne, ktorú mu písala jedna slečna,ktorú samozrejme nepoznám.Znenie sms-Ahoj práve idem zo svadby a rozmyšlala som aké by to bolo medzi nami ,keby sme boli spolu.Aj mladomanželia maly taký istý problém ako my. Odpoveď môjho priateľa znela- Bolo by to krásne a vášnivé.
    Najprv som si myslela ,že čítam nejáký romám, nemohla som to pred priateľom zatajiť a hneď som mu to povedala,že som si tu sms prečítala.Priateľ ma ubezpečil ,že s ňou nikdy nič nemal a nechce už nič k tomu povedať.Volala som so slečnou,ktorá písala sms a ona tvrdila,že som si sms zle vysvetlila.Prosím Vás čo si o tom myslíte Vy? Som zúfala a myslím nato každú minútu.Možno to Vy ako osoba nezainteresovaná pochopíte inak a ak by ste mali pri sebe nejakého pána,tak poprosím aj jeho vyjadrenie.Myslím to tak,že o nás ženách sa hovorí,že všetko vidíme inak ako muži.Myslím si,že keď takéto niečo napísala môjmu priateľovi tak medzi nimi muselo niečo byť! Pekne Vás prosím vyjadrite sa čo si myslíte o tej sms.Ďakujem.

    Odpovedá: MUDr. Marta Špániková

    Dobrý deň Alena,
    no neviem čítať na diaľku v mysli vášho partnera, čo by bolo pre neho krásne a vášnivé.
    Napadla ma však otázka čo je krásne a vášnivé medzi vami dvoma? Vzťah po 16 rokoch už podľa všetkého v sebe nesie istý stereotyp, veľa poznaného...
    Rozumiem tomu že vás táto blízkosť cez smsky vyplašila, ohrozila vaše bezpečie vo vzťahu a trošku i vzájomnú dôveru...Tieto SMSky možno brať ako varovanie že sa váš priateľ začína angažovať inde, môžu byť však i istou výzvou, že je čas oživiť váš vzťah, vniesť doňho niečo nové, nečakané, vášnivejšie..držím vám v tom päste.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: