Diskusie

Vytvoriť diskusiu

Bútľavá vŕba

anonym, 27.04.2012 15:54

SEX RAZ ZA MESIAC

Mam manzela, sme manzelia 5 rokov, mame dieta 5 rocne. Rozumieme si az na nejake hluposti, len co ma dost trapi je nas sex. zivot. S manzelom sa mi to velmi paci, neni sebecky, aj ked mozno trosku konzervativny, ale je super. Len nema potrebu mat casto sex, tak 1-2 x za mesiac mu staci. Vecer proste zaspi a hotovo. Ked sa pohadame je to kvoly tomuto, ja mu vycitam potom uz vsetko. Trapi ma to lebo ked pocuvam kamosky ako po nich muzi tuzia a oni ich odmietaju, tak si pripadam tak cudne. Dokonca aj moja 70 rocna mama mi povedala, ze vy ste mladi , ked sme boli my mladi sme mali sex skoro kazdy den, TERAZ JE TO UZ tak raz za dva tyzdne. No neni to cudne, ze este moji rodicia vlastne ziju lepsie sexualne ako my. Baby mate niekto podobny problem

  • anonym
    27.04.2012, 17:38

    U nas je to  naopak. Ja chut na sex nemam, manzel by mal stale. Takze to tiez mame tak 1-2X do mesiaca :-( Ale kvoli mne.

  • anonym
    27.04.2012, 19:33

    myslim, ze sex (skoro) kazdy den maju maloktori manzelia. iba ak taki, kde obidvaja maju skvelu pracu, ziadne financne starosti a ziadne deti - cize v romantickom filme alebo v nejakom sci-fi :rofl:
    my mame jedno dieta, takmer dvojrocne a sex mame tak 4-5krat do mesiaca, niekedy ani to nie. tuzime po sebe navzajom obidvaja, aj sa nam to spolu paci, no jednoducho raz je utahany manzel z prace, inokedy ja z maleho, dalsikrat sa ja necitim dobre (mam iste zdravotne problemy), skratka, casto je nejaka prekazka... v ramci moznosti sa snazime vyjst jeden druhemu v ustrety a doprajeme tomu druhemu (a vlastne aj sebe :idance: ) tuto radost napriek unave a vycerpaniu, no nikdy jeden druheho do sexu nenutime. rozumieme si vo vsetkych oblastiach manzelskeho zivota a nevidim dovod, preco by sme to riesili, ked obidvaja vieme, ze to nie je nedostatok tuzby ci lasky, pozornosti... ale len vysledok unavy. pride mi zbytocne vyrabat z toho problem len preto, ze kamaratky tvrdia (tiez to nemusi byt 100 % pravda), ze oni maju sex pomaly kazdy druhy den.
    nas trapia aj ine veci, financne ledva prezivame z mesiaca na mesiac, ja mam zdravotne problemy a vela inych veci... je normalne, ze sa to odraza aj na sexualnom zivote.
    tak sa tym netrap, ak vam to vyhovuje obidvom, nasilu to neries a nerob vola z komara, no ak sa ty alebo manzel citite odstrceny, ci to jeden z vas dvoch vnima tak, ze ho uz ten druhy nevnima ako muza / zenu, tak si o tom v dobrej chvilke pohovorte, bez kriku a vycitiek, ale otvorene... my sme si presli aj tymto, manzel menil pracu, co bolo pre neho psychicky dost narocne, isiel do uplne novej oblasti, kde nemal ziadne skusenosti, no ja som mala prave obdobie, ze by som sex najradsej 3x denne, tak to medzi nami vtedy trosku iskrilo, lebo ja som sa bala, ze ho uz prestavam pritahovat ako zena... tak som mu otvorene povedala, ako to vnimam, on mi vysvetlil svoj pohlad na vec... chvilku mi trvalo, kym som sa s tym stotoznila, no snazila som sa ho pochopit a pozriet sa na to aj z jeho pohladu. tento rozhovor mne osobne velmi pomohol a po case, ked sa manzel v praci zabehol, sa to zlepsilo :idance:

  • anonym
    19.06.2012, 12:27

    ...mám odporúčanie....navrhni manželovi, že by v určenom termíne s dieťaťom odišiel na návštevu k rodičom a za ten čas namiesto neho zaskočím....Didi

  • anonym
    24.11.2021, 08:39

    @anonym Myslim že je to hodne individuální a nejlepsi je kdyz maji chut na sex oba. A nejhorsi když treba muž nemůže nebo když mu to nejde. Což je nekdy náš případ doma. Uz jsme koukali po takovych přípravcích ⁣https://kamagraprodej.net/kategorie-produktu/cialis/ na zviseni libida pry to pomáhá. Už jsme to řešily ale zatim jsme to nezkoušeli tak nevíme.

  • anonym
    28.11.2021, 15:49

    sex raz za mesiac je naozaj vlemi malo, ale poznam ludi, ktori su spolu a ork vkuse nemali sex, uspokojuju sa sami (rukami, hračkami) a predsa su spokojni.

  • anonym
    29.11.2021, 20:08

    uprimne, nevydržala by som to a našla si milenca, alebo si zo superlove nakupila intimne hračky

  • anonym
    28.12.2021, 22:38

    no mne by to nestalo. My ho mame cca obden a to sa niekedy aj hračkou zo superlove musim uspokojit, lebo som strašne nadržana

  • anonym
    01.09.2022, 09:32

    No u nás doma taky žádná sláva taky mame sex tak jednou měsíčně a me to nejak nestačí. I když doma o tom dost mluvíme, tak nevim jak dál možná se bojim že mi trchu zahýbá s nejakou milenkou. Jelikoz často není doma a říká že má vzdycky přesčasy v práci. Asi bych byla radsi aby mi to řek než dělal za zády, ale zase nejsem moc paranoidní ale byla bych radsi kdyby zkusil něco takového ⁣https://escortprague.agency/cs/mesto/praha/ než aby mi za zady zahýbal.

+ -
Príspevkov: 8