Diskusie

Vytvoriť diskusiu

Intímny život

anonym, 23.10.2011 22:13

neviem ako to už spraviť

Ženy na fóre, je normálne, aby mal môj muž stále nejaký dôvod na odmietanie sexu ?? odkedy sa nám narodila dcérka (má 21mesiacov) je to strašné. vety podla neho zo srandy: "však raz-dvakrát do mesiaca stačí" a to nehovorím o tom, že "bolí ma hrdlo a nechcem aby ste vy dve ochoreli. Nevládzem z roboty." a už ked prišlo obyčajné "dnes nie"...som preplakala celú noc. ked som sa s ním rozprávala povedal mi, že ho to nebaví v posteli a naša slečna nás skoro vždy vyruší, lebo nedokáže spinkať od narodenia, tak že on si to neužíva lebo len čaká výkrik malej. čo s ním ? či je chyba vo mne ? malú nemáme kam dať, lebo ani pri nás nechce spať, nie to ešte pri starých rodičoch... poprosím hocijaké riešenie

  • anonym
    24.10.2011, 00:53

    Ako prvy krok by som urobila to, ze by som prestahovala detsku postielku do detskej izby. Uz je dost velka, aby to zvladla.
    Moji synovia isli starsi ako 9 mesacny a mladsi ako 11 mesacny prave kvoli tomu, ze sa dostali do veku, odkedy rusil kazdy such, starsieho dokonca niekedy aj to, ze sme sa v spanku pretocili na posteli. Samozrejme sa potom stavalo, ze sa niekedy v noci zobudili, tak sme za nimi na chvilu zabehli, ale bolo to neporovnatelne lepsie. Cca od 2 rokov uz spavali vo velkej posteli a budenie sa velmi obmedzilo na parkrat za rok, vacsinou, ked su chori.
    A co sa tyka manzela, tak sa s nim porozpravaj, co mu prekaza konkretne, ako by si on predstavoval sex, ktory by ho bavil, ci ma nesplnene priania... je to dolezite.. aj ty mu povedz svoje predstavy...kup si eroticke pradlo...pustite si eroticky film...inak budete frustrovani obaja. To uz je len krocik k tomu, hladat uspokojenie mimo domu.

  • anonym
    24.10.2011, 06:22

    Presne tak, skus malu odstahovat do izbicky. v takom veku to uz musi zvladnut, mozno sa bude v noci budit, ale to sa budi uz aj teraz, takze horsie to uz nebude. pritomnost tak velkeho dietata by presne z toho dovodu, ako Tvojmu manzelovi, vadila aj mne. nas drobec bude mat coskoro rok a presne z toho dovodu sa ho chystam na noc vystahovat do detskej. inak uz niekolko mesiacov tam cez den spava v cestovnej postielke, takze na to prostredie je zvyknuty, aj co sa tyka spanku. no a ano, tiez sa treba s manzelom porozpravat, komunikacia je zaklad, aj u nas na nej kolkokrat zlyhaju veci a to by stacilo par viet prehodit a mohli sme si usetrit tolko trapenia, urazenosti a slz...:roll:

  • anonym
    24.10.2011, 07:02

    my sme mali obe deti v spálni, staršie do 4 rokov, mladšie do 3 rokov a normálne sme spolu fungovali! Keby sa aj dieťa zobudilo, v tomto veku si sotva uvedomí, čo robíte ...

    Je to podla mna výhovorka, bud ma nižšiu potrebu sexu, alebo si sa mi po porode sexuálne znechutila. Pribrala si? Kojíš? Bol pri porode? Toto všetko može byť príčina, hoci si ju možno ani neuvedomuje ...

    možno je fakt velmi unavený z roboty, vystresovaný z toho, že je jediný zarábajúci člen rodiny... alebo potom može mať milenku.

     

  • anonym
    24.10.2011, 07:50



    Myslím, že najviac pravdy je v tomto príspevku. Príčin môže byť viacero, skús hľadať sama - tu na fóre nikto nevidí do vášho súkromia a tobôž nie do spálne. Tvoja otázka je oveľa zložitejšia ako otázky typu - kam vyraziť na piate výročie sobáša, osvedčila sa vám domáca pekárnička, zápal močových ciest u malého dievčatka, ochorenia štítnej žľazy .......a pod. Ak sa to nezlepší ani po tvojej iniciatíve a spoločnom rozhovore, tak potom vidím jediné riešenie - manželský terapeut + sexuológ.

  • anonym
    24.10.2011, 08:55

    [QUOTE] anonym napísal:
    [QUOTE] anonym napísal:
    Tvoja otázka je oveľa zložitejšia ako otázky typu - kam vyraziť na piate výročie sobáša, osvedčila sa vám domáca pekárnička, zápal močových ciest u malého dievčatka, ochorenia štítnej žľazy .......a pod. Ak sa to nezlepší ani po tvojej iniciatíve a spoločnom rozhovore, tak potom vidím jediné riešenie - manželský terapeut + sexuológ. [/QUOTE]

    naaahodou, otazka, kam vyrazit na piate vyrocie sobasa je zlozita :) pridala som ju ja :) a je istym riesenim podobnej situacie ako u autorky - dve male deti, manzel unaveny z prace, manzelka frustrovana z domaceho kolotoca, suchtajuca sa po byte v teplakoch, lebo tolko sexi oblecka, aby som to stihla vymienat po opackani detskymi rukami lekvarom etc. nemam :) ja si zas uvedomujem, ze to nie je ako za slobodna, sup a sme obaja nabudeni :) kolotoc kolo deti, obcas fin. problemy, hracky po celom byte... libidu to da zabrat... okrem spalne a postele su aj ine moznosti - napr. spolocna sprcha ... my sme zvolili moznost vikendu osamote, zrelaxovat - ak bude milobvanie, bude to prijemny bonus navyse, ide o cas, ktori stravime tym, ze sa budeme venovat sebe navzajom... gabika

  • anonym
    24.10.2011, 21:59

    ďakujem za odpovede. ja hladám sama už dlhšiu dobu v čom je problém. nachystané je aj sexi prádielko, ale ešte nepoužite. problem je aj v tom, že malá zaspáva po 22hej a vstava najneskor o pol 7mej. potom spí maximálne hodinku poobede, ale má s tým dosť problémy. a pripájam sa ku Gabike. najviac nám asi chýba aspon jedna noc bez nej. večer zaspávať dvaja a ráno sa tak aj zobudiť a okolo 9tej prísť po malú. do izby samostatnej ju nedám, lebo tam bola 3krát a spala som tam - komu by sa chcelo chodiť tam každu hodinu??? a muž je dosť zničený z roboty. a odpoved na milenku - nemá kedy. ked príde z roboty, ide trenovať tenistov kam ho vezieme a ideme na nakup, ked nejde ide s nami von a večer sme akurát tak spolu doma - len on za TV a ja hodinu uspávam malú. asi si počkám kým slečna dospeje do doby, ked prespí vo svojej izbičke a potom to budem riešiť ako problem. lebo s babatkom je to horor!!!

  • anonym
    02.11.2011, 21:07

    skus mali pocas dna vycerpat,behajte prechadzajte sa hrajte. potom zaspinka ani nebudes vediet ako :idance:

  • anonym
    02.11.2011, 21:08

    oprava: skus malu pocas dna vycerpat

  • anonym
    16.11.2011, 21:57

    Ahoj, čo tak vyskúšať sex v obývačke - pustíte si k tomu hudbu, pohárik vína, alebo aj porno, niekedy to môže veľmi pomôcť - vlastná skúsenosť. Dvere zatvoriť a prípadné mrnčanie odignorovať. Alebo napr. u nás je možnosť zaplatiť si na dve hod. wellness s perličkovým bazénom a saunou a sme tam len sami. Skvelé miesto na sex. Je to cez deň, oddýchnete si a nemusíte riešiť spanie malej, to už starí rodičia snáď postrážia. Mimochodom to zaspávanie malej treba kľudne riešiť ráznejšie. Dostatočne ju vyčerpať cez deň - vonku nechať vybehať doobeda aj poobede, aj teraz v zime (my chodíme vonku aj v tme - mám 6 a 2 ročné baby). Večer uložiť do postele a všetky prostesty ignorovať. Do dvoch týždňov bude zaspávať sama. Držím palce!

  • Lucika1
    15.04.2016, 12:52

    podarilo sa? :)

+ -
Príspevkov: 10